Over ons

Mijn naam is Tony Zwienenberg, eigenaar van Zwienenberg-Horsefeed. Zwienenberg-Horsefeed is een van de oudste verkoop/dealerbedrijf van Pavo en verkoopt uitsluitend Pavo producten, waarbij zij haar klanten ontzorgt.

Tevens kunnen wij u begeleiden rondom wet- en regelgeving, waar u als professionele paardenhouder mee te maken heeft. Naast advies, hebben wij een unieke app, PaReg ontwikkeld met betrekking tot uw RVO registratie.

“Als professioneel paardenbedrijf ben je altijd op zoek naar goede producten om jouw bedrijfsvoering te vereenvoudigen. Naast de kwaliteit van deze producten is een goede, snelle service en begeleiding rondom bijvoorbeeld wet- en regelgeving ook gewenst. Om deze reden hebben Pavo en Zwienenberg Horse Feed hun krachten gebundeld tot een uniek pakket, waarbij de hoogwaardige siloproducten van Pavo en het hoge serviceniveau en adequate levering van Zwienenberg Horsefeed samenkomen. Pavo bulkvoer wordt bij de klanten geleverd in exclusieve bulkwagens, waarbij onze vaste chauffeurs graag gezien worden”, aldus Tony Zwienenberg.

Winkelwagen